Diana off Duty

Youthiful Cleanse me jelly – мнение

youthiful cleanse me jelly мнение

Youthiful Cleanse me jelly – мнение

Много обичам маслени продукти за почистване на лице. Всичко, което ще ми свали грима по най-бързия възможен начин, получава точки в моята глава. Такъв е случаят с почистващото желе на Youthiful. 

Тази статия не е спонсорирана. За повече информация за спонсорираното съдържание и продуктите в блога – отидете в секция ‘за мен и блога‘.

Youthiful Cleanse me jelly се нанася директно върху суха кожа, масажира се нежно и така ‘отпуска’ грима. Идеален продукт, ако носите водоустойчив грим. След като хубаво втриете продукта в кожата, с малко количество вода емулгирате продуктът и той променя текстурата си. След това отмивате. 

Позитивите…

За сваляне на грим? Страхотен. Хубавото е, че не е изсушаващ и освен това мога да ползвам само него като почистващ, ако съм била само със слънцезащита през деня. 

Освен това Youthiful Cleanse me jelly е подходящ за околоочната зона и не дразни по никакъв начин. Ако прекаля се е случвало да ми се замъгли зрението, но при използване на правилното количество, това не е проблем.

Икономичен е! Нужно е много малко количество, за да почисти кожата.

Негативите…

Мирише на масла. По онзи органичния начин. Това е чисто мой си проблем, аз предпочитам козметиката ми да не мирише на нищо или да има лек аромат на нещо приятно. Маслата за моя нос не са от приятните миризми. Но пък продуктът е хубав, затова го и изразходих. 

Има тенденция да остава много леко по-мазно усещане след себе си. Добре дошло е в зимните месеци, но би могло да дразни хората с по-мазна кожа.

Бих ли го купила отново? Да! Въпреки ароматът, продуктът не е като да остава върху кожата и неприятният (за мен) аромат се усеща само в началото, преди да се емулгира с вода. Самият продукт върши точно това, което казва и е страхотен за зимните месеци или за по-суха кожа. 

Leave a Reply

Close Menu