Diana off Duty

СКУЧНИТЕ ПРОДУКТИ, КОИТО ПОЛЗВАМ В ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ

Всички четем за по-лъскавите неща в ритуалите на блогърите – фон дьо тенът, хайлайтърът, луксозните дрехи и брънчовете. Затова исках да дам светлината на по-малко лъскавите неща. Защо да не споделя за любимата си четка за зъби или за любимата си самобръсначка? Ако тези неща ми помагат в ежедневието, защо да не ги споделя със света? Може да са полезни на някого. Мога да измисля ужасно много такива продукти, но не искам тази публикация да е прекалено дълга, затова ще ви разкажа само за няколко. Кажете ми в коментарите дали искате да направя още една такава! 

DianaoffDuty използва affiliate links и някои от нещата може да са изпратени като PR. Това не променя мнението ми за тях. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

Не снимах моята, защото не мога да я върна в онова прекрасно ново състояние, а и да си снимам използваната четка за зъби е малко извън комфортната ми зона. Но трябва да ми се доверите, когато ви казвам, че тази четка е невероятна. Мога да потвърдя, че има осезаема разлика в нивото на чистота на зъбите ми. Ако се чудите дали да смените обикновената си четка за зъби с електрическа – направете го и ще ми благодарите. 

Допреди година използвах само мъжки самобръсначки и наистина си мислех, че вършат по-добра работа. Докато не се запознах със самобръсначките Venus Riviera. Имам чувството, че косъмчетата растат по-бавно, а кожата ми се усеща супер мека, заради гелчетата от двете страни на трите супер остри ножчета. Освен това главата на самобръсначката е подвижна, което предоставя повече контрол и вече никога не остават по 3 досадни косъма на коляното ми.

gillette venus razor, dove anti-perspirant stick batiste dry shampoo

Както виждате нямам само един. Страх ме е, че някога ще остана без този продукт, затова си купувам резервни (много често са намалени в DM или Lilly). Най-новият ми е розовият Beauty finish. Както всеки продукт на Dove, има много нежен аромат, но е дори по-нежен от обикновено. Не бих го препоръчала при по-обилно потене, но аз лично не се потя толкова много и затова го обожавам.

MAXI COTTON ROUNDS

Почувствах как се прераждам, когато започнах да използвам големите тампони за почистване на грим. Не мога дори да ви опиша колко по-лесно и бързо си махам грима с тях. Използвам само 1, максимум 2, за премахване на full face of makeup. Също така са по-лесни за складиране, ако нямате място за онези симпатични бурканчета. Аз лично нямам, затова пакети от по 120 тампони за грим е страшно неудобно и не ми харесва как изглежда. Макситата са в по-малки пакети, но не свършват по-бързо.

Знам, че много хора говорят за Batiste, но напоследък имам чувството, че са на по-заден план, заради което искам да поговоря за тях, и по-специално за Original миризмата. Тъй като съм роб на червената си коса (ако някога сте се боядисвали в червено, то знаете какво имам предвид), се опитвам да си мия косата възможно най-малко. Супер леката и чиста миризма е нещо, което усещам постоянно, когато се обърна и нямам нищо против, защото ми харесва. know what I mean) I am trying to shampoo my hair as least as possible. I always get a whiff of it and it is just such a nice, clean scent. 

nivea intimo wash review

Този на снимката е супер симпатичен и мъничък, по-малък е дори от балсама за устни (възхвалявала съм го и в предишли статии, затова няма да говоря сега за него). Това е най-обикновения крем на Nivea, който много хора сравняват с този на La Mer по мирис и косистенция. Този го получих като тестер от една промоутърка в Lilly и малко се влюбих. От много време не го бях ползвала и е малко тежък за през деня но е прекрасен за през нощта. Мириса малко ме дразни, но изчезва за няколко минути. 

Не виждам блогърите да говорят за интимната хигиена. Предполагам, че е защото все пак е интимна. Но на кого му пука, трябва да се грижим за интимните си части. Има хора, които предпочитат да използват само вода, но аз харесвам нежните измиващи гелове. Чувстваш се по-чиста.Този на Nivea няма силна миризма и е супер нежен.

Завършвам с една от най-големите табу теми. Бях фен на превръзките, докато не се запознах с Лидия (свиквайте с това име, научих едни най-добрите трикове от нея) и тя не ме запали по O.B. Pro Comfort тампоните. Супер лесни са за използване и попиват страшно добре, никога не съм имала проблеми с протичане. Един път ми се наложи да си взема O.B. Original и мога да ви кажа, че не са толкова добри.

Споделете кои са вашите любими non-glam продукти в коментарите!

Want to share?

This Post Has 25 Comments

 1. Dove products are honestly some of my favourite products ever. Loved this post lovely x

  1. Thanks! 🙂

 2. I love the honesty of this post! All the products sound fab x

  1. thanks, Della! x

 3. I love that you talked about “taboo” things as well in this. And I share your sentiment about Oral-B electric toothbrushes.

  Sophie xxx

  1. They are just the best. Thanks, lovely xx

 4. I am a big fan of dove products! Great post!
  xx
  Mademoiselle Coconath
  htpp://mllecoconath.com

  1. They are great, aren’t they? Thanks! x

 5. Hello ,

  I saw your tweet about animals and thought I will check your website. I like it!

  I love pets. I have two beautiful thai cats called Tammy(female) and Yommo(male). Yommo is 1 year older than Tommy. He acts like a bigger brother for her. 🙂
  I have even created an Instagram account for them ( https://www.instagram.com/tayo_home/ ) and probably soon they will have more followers than me (kinda funny).

  I have subscribed to your newsletter. 🙂

  Keep up the good work on your blog.

  Regards
  Wiki

  1. Thank you for taking the time to read my blog and comment x

 6. Love dove roll on, gorgeous product and my Venus razor! Great post x

  1. Thanks! xx

 7. Batiste is my go to! I love it, the best dry shampoo I’ve ever used! xx

  1. Thanks for commenting xx

 8. I’ve always loved Dove products! I recently tried to go aluminum free in the deodorant department, and it’s just not working out. They have the best deodorant!

  1. They are, aren’t they! And they also support super cool causes! Thanks for reading and commenting xx

 9. I love this idea! We never hear about the things people actually need and use haha!

  1. Thanks for commenting, Lucy!

 10. Ahh I absolutely loved this! It’s those not so glam items that are the secret weapons to a beauty routine and yet no one speaks about them 😀 I really want to try the Riviera razor you mentioned, your photos are so beautiful too! xx

  elizabeth ♡ ”Ice Cream” whispers Clara
  (I would love to follow each other on bloglovin if you like! :D)

  1. Thank you so much, Elizabeth! They are actually secret weapons, aren’t they? xx

 11. Haha I am living for maxi cotton rounds! YAY! Love the post idea!

  x Lisa | lisaautumn.com

  1. Thanks, Lisa! xx

 12. Unfortunately I have to avoid Dove products as I’m allergic! x

  1. Ahh, that’s too bad xx

Leave a Reply

Close Menu