Diana off Duty

Sephora Collection #EYESTORIES, Cream lip stain, Lip stain liner SWATCHES

sephora collection lip products

Sephora Collection #EYESTORIES, Cream lip stain, Lip stain liner SWATCHES

Получих една огромна PR пратка от Sephora Bulgaria с едни от най-емблематичните продукти на тяхната си марка. Всъщност, Sephora Collection са на сравнително бюджетни цени, но с действие като от високия клас козметика. 

Направих клип в YouTube (да, вече съм влогър), в който ви показвам грим с грим продуктите и ви говоря малко повече за продуктите за грижа за кожата, които бяха вътре в пратката. В тази, тази и тази статии съм ви говорила повече за тях също.

В тази статия ще ви покажа swatches на продуктите за очи и устни, като има и клипове как се нанасят.

DianaoffDuty използва affiliate links и тези продукти са получени като PR от Sephora Bulgaria. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

Sephora collection brush tip liquid liner

Супер черна, супер лесна за използване. Мисля, че ще ми стане новата любима очна линия, тъй като я предпочитам пред NYX Epic ink liner (Която дълго време ми беше топ очната линия, но реших, че трябва да я сменя малко и скоро не съм я ползвала). 

Като цяло, при NYX Epic ink имаше проблема, че пуска страшно много туш наведнъж. Трябва да внимавам с нея, да я държа с качапката нагоре, да внимавам, когато я нанасям.. Иначе за мен беше страхотна очна линия и това ѝ беше единствения проблем. 

Тази го няма този проблем с прекалено многото туш, също е много черна и е още по-лесна за използване. Не се рони през деня, не изчезва безследно. И въпреки че е водоустойчива – се маха с мицеларната вода на Sephora collection. Супер е.

sephora collection lip stain liner

под директна слънчева светлина

sephora collection lip liner swatches

на сянка

sephora collection lip stain liner swatches

Едни от най-кремообразните моливи, които съм пробвала. Въпреки че някои от цветовете ги имам сред моливите си за устни, тези са супер кремообразни, почти като червило и са страшно издръжливи. Lip stain liner е много добро име, защото наистина леко stain-ват устните и така всъщност се задържат по-дълго. И все пак, нямате нужда от супер мазни и специални почистващи продукти, за да ги махнете. Мицеларна вода върши добра работа при мен.

sephora collection cream lip stain

под директна слънчева светлина

sephora collection cream lip stain swatches

на сянка

sephora collection cream lip stain swatches

Червилата съм ги пробвала и носила много и са ми едни от топ течните червила. Червилата са супер удобни, не изсушават, не се напукват в хода на деня и са супер дълготрайни. Ако ядете нещо по-мазно, разбира се, се махат, но все пак остават като stain (hence the name, duh) на устните. 

Честно казано, май има някои цветове, които са мааалко по-изсушаващи (23 Copper Blush, например), но нищо общо с други матови червила (като тези на KVD, например, които са най-изсушаващите течни червила, които съм ползвала).

Цвят 01 Always Red е много добър dupe на Fenty Beauty Lip paint в цвят Uncensored.

Страшно е удобно, абсолютно чисто червено, което смятам, че отива на всеки цвят и подтон кожа.

#EYESTORIES PALETTE

Както казах и в клипа, тези палитри ме изненадаха супер приятно. Цветовете са супер приятни и ежедневни, палитрите са достатъчно малки, за да не заемат много място (или в багажа ви, или в тоалетката ви – не обичам огромни палитри, които се чудя къде да прибирам постоянно). Супер пигментирани са и ви е нужно много малко, за да получите много добър цвят на очите. Също и се преливат много лесно и добре. 

Southwest sunrise е палитра с по-топли цветове, докато Caffeine, please! е с по-студени и много по-ежедневни и универсални цветове.

гледайте ме и в youtube:

гледахте ли клипа ми в Youtube, в който ви показвам и грим с тези продуктеи?

Want to share?

Leave a Reply

Close Menu