Diana off Duty

Спирала за мигли L’Oreal Paradise Extatic Mascara

В предишната си публикация споменах, че си взех новата спирала спирала на L’Oreal , за която всички твърдят, че е толкова добра, колкото Too Faced Better Than SexНе съм пробвала тази на Too Faced, защото ми се струва безумно да дам толкова много пари за спирала, която ще сменя след 2 месеца.

Въпреки че тази спирала не е лоша, не е нещо специално. Не ме накара да си помисля “еха, обожавам я!”, най-много стигнах до “едва ли ще пробвам тази на Too Faced”. Просто не направи нищо, което Princess Lash mascara by Essence да не може (обожавам я!). По-долу има снимки без, с един слой и два слоя (извинете странната ми вежда).

Споменавам, че спиралата Paradise Extatic на L’Oreal определено е с по-суха формула.

DianaoffDuty използва affiliate links и някои от нещата може да са изпратени като PR. Това не променя мнението ми за тях. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

Придаде невероятен обем на миглите ми, но не направи кой знае какво друго. Втоят пласт определено не е нужен, тъй като само си сплъсти миглите, без да добави нито обем, нито дължина. Снимката е след като съм си разресала миглите с чиста четчица.

Добрата новина е, че не помръдна. Използвах само нея в последните дни и наистина си стои мирно. Обикновено излизам към 7:30 сутринта и се прибирам към 17:30. Преди няколко вечери отидохме на вечеря при майката на приятеля ми и бях носила спиралата повече от 12 часа без да започне да се рони, без да мръдне; бях със същите мигли като в началото на деня. На долната снимка можете да видите спиралата в края на деня (качеството е ужасно, но това е изкуствената светлина в банята), след като цял ден се опитвах да не си пипам очите (коректорът ми понякога застава в бръчиците, но за него -друг път).

Want to share?

Leave a Reply

Close Menu