Diana off Duty

Fenty Beauty Lil Bronze Duo – Shady Biz/Sinamon

Fenty Beauty Lil Bronze Duo – Shady Biz/Sinamon

Fenty Beauty Sun Stalk’r bronzer беше вълнуващ продукт за мен. Чух много суперлативи от чуждестранни, а и от родните блогъри и нямах търпение да се докопам до него. Когато отидох до Sephora , за да си го взема, беше минала около седмица от лансирането и не очаквах да го има вече. Но го имаше. Дори и Lil Bronze duo! И тъй като бронзантът сам е около 60 лв, а дуото е 42, реших да взема второто (естествено). Хем е по-евтино, хем пробвам 2 продукта, а и виждам все по-малко смисъл в огромните опаковки козметика, защото ми омръзват преди да съм ги изразходила. 

Дуото е в два варианта и идва с MatchStix Shimmer Skinstick и бронзантИ в двата варианта MatchStix е в цвят Sinamon Sinamon – красиво бронзово с блясък, а бронзантът е или Shady biz, или Caramel Cutie (третият най-тъмен от всички нюанси). Shady Biz ми се стори като добър цвят за мен. Вторият най-светъл е, като преди него е само Inda Sun. Inda SunНай-любимият ми бронзант – Catrice SunGlow matte bronzer е в цвят Sinamon Mediumе в цвят Medium, затова реших, че Shady Biz би бил добре, особено в по-топлите дни, когато използвам автобронзант.

DianaoffDuty използва affiliate links и някои от нещата може да са изпратени като PR. Това не променя мнението ми за тях. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

FENTY BEAUTY SUN STALK'R БРОНЗАНТ В ЦВЯТ SHADY BIZ

fenty beauty sun stalk'r bronzer shady biz match stix sinamon

top: Fenty Beauty MatchStix Shimmering Skinstick in Sinamon

bottom: Fenty Beauty Sun Stalk’r bronzer in Shady Biz

На сайта на марката пише, че Sun Stalk’r bronzer може да се използва и за контуриране. News flash: не става. Доста оранжевее, затова изобщо не е подходящ, ако искате контурът ви да изглежда естествен (по-студените нюанси е по-подходящ за това). Иначе се прелива добре в кожата, лесен е за нанасяне и се наслагва добре, за по-силен цвят. А опаковката е всичко, което искам да стои на преден план на тоалетката ми. Въпреки че трябва да я чистя нон-стоп. 

Като цяло, мисля че трябва да сте много определен цвят кожа, за да ви върши работа този цвят бронзант. Не мисля да пробвам по-светлия; не виждам смисъл. Като продукт не е нещо уау (обикновен прахообразен бронзант е), за да известирам в друг цвят. 

MATCH STIX SHIMMER SKINSTICK В ЦВЯТ SINAMON

MatchStix Shimmer Skinstick от друга страна… ох. От къде да започна? Първо се зачудих защо са решили да сложат един и същи цвят и на двете дуота, но после разбрах – след като прекараш 5 минути в преливане, не остава почти нищо по кожата (малко преуваличавам за ефект).

Опаковката е пластмасова, а на моята капачето вече е пукнато на 2 места. Не съм го ползвала толкова много, не съм го и изтървала, за да се счупи от това, затова отдавам този дефект на некачествени материали. 

Единственият начин, по който дава красив цвят и блясък, е ако взема цвят със stippling четка директно от гилзата и нанеса така. Признавам, че ефектът е красив, но не е нещо уникално и невиждано от други продукти. Това, че е cream to powder, го прави доста труден за преливане, но трикът с четката върши добра работа. Ползвам го главно за лек цвят на очите от време на време. 

fenty beauty match stix sinamon

ПРОБВАЛИ ЛИ СТЕ НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ПРОДУКТИ? ИЛИ НЕЩО ДРУГО НА FENTY beauty?

Want to share?

This Post Has 2 Comments

  1. The shimmer stick doesn’t sound too great. I wanted to get one but now I might wait a bit.. Thank you!

    x Lisa | lisaautumn.com

    1. Unfortunately, it really isn’t. However, this is for the shimmer stick, I still want to try out the matte ones as I hear that they are great for contouring! xx

Leave a Reply

Close Menu