Diana off Duty

Avon Mark. Brow tattoo Micro styler

avon brow tattoo review

Avon Mark. Brow tattoo Micro styler

avon brow tattoo review

Моментът, в който получих и пробвах на ръката си този продукт, се вбесих. Добре, не се вбесих, не е болка за умиране, просто е кофти продукт за вежди. Но бях убедена, че ще пиша супер лоши неща за него, защото просто изглеждаше зле. След това го пробвах и мнението ми вече… не е толкова крайно. Не, не си мислете, че е започнал да ми харесва, твърде специфична съм в избора си на неща, за които бих си дала парите, а този продукт не е сред тях. 

Disclaimer: продуктът го спечелих от giveaway, не ми е даден от марката, никой не очаква от мен да пиша за него. А ако някой го очаква по някаква причина, ще бъде неприятно изненадан. 

DianaoffDuty използва affiliate links и някои от нещата може да са изпратени като PR. Това не променя мнението ми за тях. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

Първо, цветът е абсолютно червен. Поисках си цвят medium brown, но има 3 цвята. С фалшиво червена коса съм, но веждите ми са естествено тъмни (естествената ми коса е кестенява, т.е. има червен подтон). При тъмни вежди и червена коса, сивкавите нюанси изглеждат много неестествено (а се стремим към естествена красота, нали?? 😉 ), which is why I usually prefer warmer, redding undertones for my brow products. The ABH dipbrow pomade е и-де-а-лен за мен. Ако сте с по-светли вежди, бих препоръчала цветът Auburn на помадата. 

avon mark. brow tattoo review
avon mark. brow tattoo review swatch

Kогато го тествах на ръката си не изглеждаше чак толкова червен. Леко червенееше, но реших, че е от директното слънце. Но когато го изтрих… ох, когато го изтрих. По памучният тампон остана чисто червено. 

Долната снимка е на swatch-а след като съм го изтрила, без да търкам. Трябва му малко разтъркване, за да падне изцяло, но странното е, че от веждите се маха много по-лесно отколкото от ръката ми.

Другото, което не ми хареса е, че продуктът е доста течен и съответно пуска много туш. По принцип избягвам да държа течните очни линии с капачката надолу (защото.. гравитация. Надявам се, че никой няма нужда да му обяснявам как работи), но за този продукт това няма никакво значение. 

 

Ако не пускаше толкова туш, може би щеше да е по-лесно да го направя да изглежда добре дори и с този цвят. 

Avon mark. review

СЛЕД ТОВА ГО ТЕСТВАХ.

Но реших, че трябва да изляза с него. Ползвах го само в краищата на веждите, защото там няма много значение какво ще сложа, имам достатъчно вежда, за да прикрие грешките. За предната част, обаче, си ползвах помадата на Anastasia Beverly Hills. Освен ако не харесвате block brows, няма как да се случи да ползвате този продукт в предната част на веждите (ако харесвате… go you, I guess?) 

Та, бях с него цял ден. Гримирах се към 8 сутринта и го изтрих в 10 вечерта. Не беше помръднал цял ден. Но денят беше хубав, времето не беше прекалено топло, така че не мога да кажа доколко стои в по-топло време. Маха се с мицеларната вода на Bioten. 

Идеята е чудесна. Знам, че Avon не са иноваторите, тъй като знам за този тип продукти за вежди от няколко години. Харесват ми трите връхчета, наистина изглежда microbladed (можеха да бъдат мъъъничко по-тънички, just saying). Но… 

4/10. Това е максимумът, който мога да дам, преди да се оправи цветът и/или течността. 

ПРОБВАЛИ ЛИ СТЕ ТОЗИ ИЛИ ПОДОБЕН ПРОДУКТ? КАКВО ВИ БЕШЕ МНЕНИЕТО?

Want to share?

This Post Has 2 Comments

  1. Girl this does sound interesting… if they work on the product further I might try it out in the future 🙂

    x Lisa | lisaautumn.com

    1. They need to work a bit on the colours, but it is actually a cool product! I believer Benefit had something similar a while back, and MAC currently have one, which is just 1 felt tip x

Leave a Reply

Close Menu