Diana off Duty

Altruist слънцезащитен крем с SPF 50

Както може би знаете, наскоро ходих до Солун. Тъкмо като тръгваме осъзнахме, че нямаме никаква слънцезащита и се чудихме откъде да минем, за да вземем. За щастие в този момент пристигна Altruist Dermatologist Sunscreen, който от бранда бяха така мили да ми изпратят. Супер момент! 

Като много бледият човек, който съм, винаги търся добра слънцезащита, която да не мазнее и която ще ме предпази да не се превърна в рак. Главните неща, които търся са:

– да няма аромат;

– да попива бързо; 

– да не мазнее;

– да е на достъпна цена;

– да е водоустойчива.

DianaoffDuty използва affiliate links и някои от нещата може да са изпратени като PR. Това не променя мнението ми за тях. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

В последната седмица ползвам слънцезащитният крем на Altruist SPF 50 и мога да кажа, че е супер по всички точки. Можете да го вземете от Амазон тук като около 16лв ви струват 2 опаковки по 200м. Няма аромат, не съм имала проблеми с кожата от него (ползвам го и на лицето), попива сууупер бързо и не оставя кожата мазна. Гримирах се веднага след нанасяне и наистина имах чувството, че не съм слагала нищо. 

Altruist Dermatologist Sunscreen е формулиран от двама вдъхновяващи алтруисти, които са искали да направят възможно най-добрата слънцезащита на възможно най-ниската цена, за да могат всички да си позволят да са защитени и да нанасят нужното количество. “Цената никога не трябва да е фактор в избора дали да носите слънцезащите или не, какво количество използвате или колко често я нанасяте. Всеки трябва да има правото да вземе нужните мерки, за да намали риска от развитие на рак на кожата,” казва специалиста по рак на кожата и Altruist founder Dr Birnie.

Слънцезащитата на Altruist идва и под формата на прозрачен спрей, който струва около 22лв за 2 опаковки от 200мл и също идва с фактор 30 или фактор 50. От бранда ме предупредиха, че кремът е по-добър вариант за лице.

Марката се продава само в Амазон. Но можете да ги намерите и последвате в ТwitterFacebookи Instagram!

Като цяло съм много доволна и съм страшно благодарна на Altruist Dermatologist, че ми дадоха шанс да ползвам техния продукт. Със сигурност ще го купя и може би ще си взема спря за ваканцията ми тази година! 

Кой ви е любмият слънцезащитен продукт?

Want to share?

This Post Has 16 Comments

  1. Thanks, Shirley! It really is super nice. And for the price is just banging, totally worth a try xx

 1. I love sunscreens that aren’t greasy, it makes it so much nicer! Lovely review! xx

  1. Thanks, Erin! xx

  1. You definitely need it!

 2. I am so unbelievably pale so this sounds like a great project for me! Fabulous review x

  Elise // elssthinks.co.uk

  1. Thanks, Elise! x

 3. Ahwe man, I always forget about sunscreen until that first burn of the season. I mean, I always purchase some but forget to put it on or take it with me. These sound great, the fact they’re a two pack and 100ml means they’re probably great to just toss one in your bag so you always have some with you whether you forget to put it on when going out or need some for re-applying. Non greasy is great. Nobody wants to feel like a slip and slide when the sun already makes you hot and sweaty. Well, for me anyways!

  1. They really are amazing and at an amazing price point! Definitely the best thing I have found x

 4. Hi did you get a tan whilst using this or does it act as a sunblock?

  1. I did not get a tan. But, keep in mind that I don’t get a tan at all usually, I only burn like a lobster lol

 5. Thank you x

Leave a Reply

Close Menu