Diana off Duty

Nature of Agiva Fruit salad – мнение

nature of agiva fruit salad

Nature of Agiva Fruit salad – мнение

Да си призная, че до този момент бях пробвала само нещата с роза на Nature of Agiva. Не просто бях пробвала само тях, а и бях чувала само за тях. Но пък ги харесвах ужасно много преди години. Тези ми бяха изпратени от марката преди няколко месеца.

Серията е Fruit Salad и са направени със 100% истински сокове и 99% натурални съставки. Аз съм пробвала по 1 продукт от почти всеки аромат, но за всеки аромат си има душ-гел, скраб, шампоан и маска. 

DianaoffDuty използва affiliate links и някои от нещата може да са изпратени като PR. Това не променя мнението ми за тях. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

nature-of-agiva-review

За съжаление ще започна с нещо, което не ми допадна и това е шампоанът. Пробвах този с манго, киви и авокадо и освен, че мирише добре, друго не мога да кажа. Последната година се опитвам да възстановя косата си, защото може ма-а-алко да съм прекалила с хидратацията (използвах един и същ вид много силно хидратиращ шампоан цяла година) през 2019та. Накратко – докато си мия косата, коренът се усеща сух и се заплита (да, под душа!). Фризьорът ми (Пепо от Nova Hair) ми препоръча да сменям шампоана всеки път, когато свърши опаковката и сега това правя. Но с този просто… не се разбрахме. Косата ми се усеща по същия начин под душа – суха и заплетена. Когато я изсуша – просто няма живец, не е лъскава, не е нищо. 

За сметка на това, много се хареса от естествено плътната, суха и нетретирана коса на Жоро, така че… you have that. 

Продължавам с продукт, който много харесах. Това е скрабът за тяло с йогурт, розова вода и шоколад от серията. Досега не бях ползвала захарен скраб за тяло (който не съм си правила сама) и не знаех какво да очаквам, честно казано. Но пък бях приятно изненадана. Мирише на шоколад и оставя кожата мека и гладка, благодарение на млечния протеин и естествени масла в състава.

Кожата е ексфолирана благодарение на захарта и семената. Пише, че е 2в1 – за лице и тяло – но аз лично не бих го използвала или препоръчала за ползване върху лицето. Захарта може да бъде много груба на нежната кожа на лицето. Ако си търсите добър ексфолиант за тяло на бюджетна цена – абсолютно препоръчвам. 

И друг път съм казвала, че не съм сигурна как точно да представя един душ-гел. Както цялата серия, този също е със 100% истински сокове и мирише много свежо. Аз пробвах с диня, пъпеш и мед и ухае разкошно. За него мога да кажа, че не пресушава кожата и че ароматът не се задържа много дълго за кожата – което за мен винаги е плюс

nature-of-agiva-review

Като цяло май просто нещо не се разбрах с продуктите за коса от серията. Тази е за подхранване и предпазване на цвета с малина, горски плодове и черен пипер. Не съм видяла кой знае какъв УАУ ефект от нея, но не бих казала и че е лоша. Мисля че просто не е подходяща за моята коса. Същържа масло от арган и смятам че някой, който не си е изсветлявал косата толкова, би я харесал много. 

ползвали ли сте нещо от тази серия?

Want to share?

Leave a Reply

Close Menu