Diana off Duty

KYLIE SKIN Vitamin C серум – мнение

kylie skin витамин ц мнение

KYLIE SKIN Vitamin C серум – мнение

Витамин Це ми е любима съставка в грижата за кожата. За последните години,  съм видяла най-голяма промяна в сияйността на кожата си. А Kylie skin Vitamin C serum ме изненада много приятно. Нямах особени очаквания, защото все пак е Kylie skin. Каквото и да си говорим, нямам особени очаквания от тази марка. Но наистина ме изненада. 

Тази статия не е спонсорирана. За повече информация за спонсорираното съдържание и продуктите в блога – отидете в секция ‘за мен и блога‘.

В по-ниски концентрации, серумите с Витамин Це са идеални за използване сутрин – те правят кожата сияйна и подсилват действието на слънцезащитата (това не означава да ги използваме вместо слънцезащита, използваме ги заедно!). Витамин Це помага за изсветляване и предпазване от появата на пигментни петна, избледняване на белези и подобряване на вида на кожата. В серума също има и глицерин, който е страхотен хумектант и помага за поддържане на хидратацията кожата.

Позитивите…

Много лек и бързо попиващ. Държи се добре при наслагване с други продукти и няма ефект ‘кир’.  При редовно използване тенът е избистрен, а кожата изглежда по-сияйна. Изсветлява пигментни петна и белези, кожата се усеща леко хидратирана и готова за следващата стъпка от грижата. 

Негативите…

Може би това, че мирише на пушен бекон, но това е много типичен аромат за серумите с витамин Це (наистина!)

Бих ли го купила отново? Да! Определено ще го купя отново след като текущият ми свърши, тъй като ми беше много по-лесен и приятен за използване 🙂 

Leave a Reply

Close Menu