Diana off Duty

Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer мнение

kiehl's ultra facial moisturizer мнение

Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer мнение

Мога да кажа, че Kiehl’s Ultra Facial moisturizer е един мого базов продукт – в най-добрия смисъл на думата ‘базов’. Преди време писах мнение за други емблематични продукти на Kiehl’s, но тъй като от тогава съм пробвала само овлажнителя, реших защо просто да не напиша статия само за него? 

P.S. Kiehl’s вече имат онлайн магазин 🙂 

Тази статия не е спонсорирана. За повече информация за спонсорираното съдържание и продуктите в блога – отидете в секция ‘за мен и блога‘.

Разлика между Ultra Facial Cream и Ultra Facial moisturizer

Въпреки че Ultra facial cream е супер лек, Ultra facial moisturizer е още по-лек. Което не знам как са го направили, но са. Обогатен със сквалан и глицерин, формулата му е силно подхранваща, без да оставя чувство за утежненост. И докато Ultra facial cream може да се усети една идея по-тежък под определени фон дьо тени (имах голям проблем с Double wear на Estee Lauder), но Ultra facial moisturizer е подходящ за абсолютно всяка кожа и всеки фон дьо тен (който съм пробвала над него).

Лек, но мощен. Попива изцяло и оставя кожата мека и подхранена. Няма осезаем аромат във формулата, той просто върши работа. Чудесен е под слънцезащита и грим, но е прекрасен и за нощен крем, благодарение на изчистената си формула (няма SPF, няма ексфолиращо действие, не таргетира нищо специално, освен сухотата). Това е топ продуктът, който взимам на почивка с мен точно заради мултифункционалността си. 

Единственото, което не ми допада, е опаковката. Малко се боря с нея докато излезе нещо, защото материалът, от който е изработена, е по-твърд и се налага повече сила, с която да я стисна. Но пък стои много красиво в шкафа в банята. 

цък върху снимките за директен линк към продуктите в сайта на kiehls.bg 🙂 

Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer е подходящ за всеки тип кожа, дори и по-мазна. Лек, но хидратиращ, той е подходящ както за дневен, така и за нощен крем за лице. Струва ли си високата цена? Със сигурност има кремове със същото действие на по-ниска цена, но за мен този си заслужава, ако предпочитате по-скъпа козметика. А и стои страхотно в шкафчето с грижата ми за кожата.

Want to share?

Leave a Reply

Close Menu