Diana off Duty

[JOLSE] TIAM AC FIGHTING AHA BHA PHA ТОНИК 180МЛ

TIAM AHA BHA PHA toner review

[JOLSE] TIAM AC FIGHTING AHA BHA PHA ТОНИК 180МЛ

Получих TIA’M AHA BHA PHA Toner от екипа на Jolse.com. Jolse е чудесен онлайн магазин, от където можете да си вземете много корейски продукти на намаление. Доставката е супер бърза, дори и до България, а на сайта можете да откриете познати и на европейския пазар марки като Dr.Jart+, Laneige, Etude House, Missha и мнооого, много други.

Започнах да използвам тоника преди около месец, през вечер. По принцип предпочитам да използвам грижата за кожата малко по-дълго време преди да преценя дали ми харесва или не, но за този специално вече знам какво ми е мнението, както и дали бих си го купила. Прочетете нататък, за да разберете!

DianaoffDuty използва affiliate links, а този продукт ми беше подарен от Jolse.com. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация. 

k-beauty review

След няколко използвания осъзнах, че най-добрият начин е просто да излея малко в ръка и да го нанеса директно на кожата, без да търкам, както правя с есенциите. Предпочитам този начин пред това да използвам памучен тампон, защото 1. намалявам използваните тампони и 2. продуктът има по-маслена текстура, която се губи, когато го изсипя върху тампон. Използвам го вечер след като съм почистила лицето с измиващ продукт и не оставя кожата ми суха, просто я подготвя за следващата стъпка в ритуала ми.

 

През изминалия месец забелязах, че кожата ми определено беше по-чиста, с по-малко черни точки, но добавих и масло в почистването на грима, така че това може да е помогнало. Разбира се, не мога да кажа, че е само едното или другото, мисля че комбинацията от двете повлия добре на кожата ми. В този тоник има много съставки и киселини, които помагат с премахването на мъртвите клетки и ‘изглаждането’ на кожата – AHA киселини за екфолиране на повърхността на кожата, BHA киселини, които намаляват отделянето на себум и ексфолират на по-дълбоко ниво и PHA киселини, които ексфолират без да правят кожата прекалено чувствителна.

korean beauty product review

и последно

След всичко това, какво мисля за продукта и ще си го купя ли, когато свърши? Въпреки че върши работа и наистина ексфолиращото действие се усеща (определено се усеща, както с всеки друг тоник с алфа хидрокси киселини), аз предпочитам грижата ми за кожата да няма спирт в нея. За съжаление, спиртът (не е описано да е някой от ‘добрите’ видове алкохол, затова приемам, че е от ‘лошите’) е на второ място в списъка със съставки на този тоник и дори леко се усеща на мирис. Тоникът не изсушава кожата, тъй като има и хидратиращи съставки като пантенол и алантоин, но спиртът изсушава кожата, когато се използва по-дълго време.

А ВИЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ЛИ КОРЕЙСКА КОЗМЕТИКА?

Want to share?

Leave a Reply

Close Menu