Diana off Duty

Galloway & White Israeli маска за лице с кал от Мъртво море

Напоследък пуснам много ‘отзиви’! Обещавам следващата ми публикация да бъде различна. Признавам си, че не съм добра в редовното ползване на маски.Или забравям за тях, или си правя всеки ден. Няма средно положение. Но когато хората от Galloway & White ми изпратиха тяхната  Israeli Dead Sea Mud Masqueреших, че това трябва да се промени. Знаех, че искам да пиша за нея, затова реших, че ще я използвам 2 пъти на седмица за поне един месец, за да разбера дали ще има някаква разлика в кожата ми. 

Ще бъда напълно честна и ще си призная, че нямах високи очаквания. Историята ми с други натурални продукти показва, че кожата ми не се спогажда с такива. Но нека видим как се справи тази маска.

DianaoffDuty използва affiliate links, а този продукт ми беше подарен от Galloway & White. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

ОПАКОВКАТА

Честно казано, опаковката не беше това, което очаквах. Очаквах да бъде пластмасова, но не е. Маската идва в тъмно стъклено бурканче. Определно ще го използвам за нещо, когато свърша маската!

Нещо, което не много хора биха харесали е, че е в буркан, а не в тубичка, но аз лично предпочитам да си нанасям маските с четка за фон дьо тен, така че това не ми пречи. bug me.

За около 20 евро получавате 120мл веган, cruelty-free продукт. 

КАКВО ОБЕЩАВАТ ОТ БРАНДА

“Galloway & White Mud маската комбинира естествено богата на минерали кал от Мъртво море с масло от ший, алое вера и масло от жожоба за видимо по-чиста кожа. Естествено обогатена с магнезий, натрий и калий, нашата Mud Masqua поддържа кожата по-жизнена чрез минерална хидратация. Редовната употреба помага с премахването и превенцията на черни точки и мръсотия.”

съставките

Dionized Water, Dead Sea Mud, Laolin, Shea Butter, Sunflower oil, Aloe Vera Juice, Vegetable Glycerin, Jojoba Oil, Hickory Bark Extract, Calendula Oil, Filtered Water, Xantahn Gum.

Съставките са изцяло естествени и след кратко проучване установих, че Xantahn Gum се добива от глюкоза и захароза и се използва като свързващо средство и стабилизатор. Освен това се счита и че има подхранващи кожата свойства!

МОЕТО МНЕНИЕ

На опаковката пише да се използва на всеки 2-3 дни и това и направих. Усеща се, че продуктът е пълен с масла, защото текстурата няма нищо общо с всяка друга подобна маска, която съм ползвала. Текстурата е мека и оставя подхранващо усещане, но не мазно. Наистина ми е странно за такъв тип маска за лице. Например, любимата ми my beloved L’Oreal clay one оставя кожата ми суха и след нея трябва да нанеса много по-голямо количество крем за лице. Това не ми се случва с маската на Galloway & White . Няма го това ‘дърпащо’ сухо усещане заради всичките масла в нея.

Вече от месец използвам Galloway & White Israeli Dead Sea Mud Masque и има видима промяна в състоянието на кожата ми. Челото ми е видимо изгладено, а черните точки по носа ми ги няма (но това може и да е заради продукт, който споменавам в тази публикация). Страшно доволна съм от тази маска. Много благодаря на компанията, че ми я изпратиха за проба! Може дори да пробвам и други натурални продукти и да видя кой ще се спогоди с кожата ми. Galloway & White for letting me try this out! I may delve into natural skincare more again and see if I find something else that my skin is going to enjoy.

А вие пробвали ли сте този продукт? Споделете любимата си почистваща маска в коментар!

Want to share?

This Post Has 20 Comments

  1. It is super sturdy! And I am so pleased that this is still hydrating!

 1. Girl this sounds like a mask I would enjoy! THANK YOU!

  x Lisa | lisaautumn.com

  1. You’re more than welcome! Let me know if you try it out and love it as much as I do!

  1. Thank you, hun!

 2. Sounds great! I’m definygoing to try this.

 3. I love this mask! I’m so glad it’s helped your skin xx

 4. i have never heard of this but definitely have to check it out after reading your review! x

 5. It sounds like a lovely mask for sure! I’m all about clarifying masks for my oily skin! xx

 6. Well that just sounds delightful! I’ve never worn a mask before, so it’s totally intriguing. I’ve always been afraid it’s going to leave me feeling super dry after, but this one sounds pretty moisturizing.

  1. This one is amazing, because there are so many oils and buttwrs in it! Even the texture of it is buttery, I love it!

 7. Sounds like a nice mask! I’ll be looking for it to give it a try.

  xx,
  Meredith
  LATEST POST | INSTAGRAM

 8. Great review, this sounds like such an amazing product!

  1. Thanks!

  1. Thank you for commenting!

 9. This sounds great! My skin loves this type of product so I should probably give it a try! x

  Kate Louise Blogs

Leave a Reply

Close Menu