Diana off Duty

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем с SPF30

eucerin hialuron-filler мнение dianaoffduty

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем с SPF30

Въпреки че таргетира по-зряла кожа, използването на Hyaluron-filler серията на Eucerin от хора с по-млада кожа не е проблем. Наситен с хиалуронова киселина и бързопопиващата си формула, Hyaluron-filler дневен крем със SPF 30 е страхотен крем за всеки. Мнението ми следва по-долу.

Продуктът ми е изпратен като ПР. 

Тази статия не е спонсорирана. За повече информация за спонсорираното съдържание и продуктите в блога – отидете в секция ‘за мен и блога‘.

Зрялата кожа се характеризира със загуба на еластичност, блясък и понижена устойчивост. За това състояние на кожата Eucerin влага във формулите на Hyaluron-Filler + Elasticity:

– Арктиин – извлек от репей, който ускорява обновяването на колагена;

– Силимарин – масло от бял трън, което предпазва колагена и еластина от разрушаване и подобрява клетъчната микроцеркулация;

– Хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло за интензивна и трайна хидратация на всички нива на кожата и запълване дори на най-дълбоките бръчки

Разкошен дневен крем. Има богата текстура, която обаче се разнася много леко и попива много бързо. Икономичен продукт, който доставя на кожата ми нужната хидратация, която се усеща трайно през деня. 

Стои чудесно под грим, а това че има SPF30 ми нови самочувствието, че не съм пропуснала нито едно местенце от кожата си със слънцезащитата (винаги слагам допълнителна такава отгоре и не разчитам на кремовете за лице. Повече за това защо не трябва да разчитате само на крема си за лице или фон дьо тена със слънцезащитен фактор писах тук.) 

Чудесен базов крем, подходящ за всеки тип кожа и за всяка възраст, въпреки че се маркетира главно за зряла кожа. Съдържа основно хиалуронова киселина, която е подходяща и препоръчителна за използване от всеки.

млада кожа хиалуронова киселина грижа за кожата dianaoffduty

Leave a Reply

Close Menu