Diana off Duty

ПРАЗНИ ОПАКОВКИ ОКТОМВРИ '19

glow recipe blueberry bounce gentle cleanser review

ПРАЗНИ ОПАКОВКИ ОКТОМВРИ '19

От край време искам да пиша за продукти, които съм приключила през месеца, но нещата ми изглеждат ужасно докато ги свърша и просто не мога да ви ги покажа по този начин.

Режа тубичките, махам капачки и стопери от стъклените опаковки, правя толкова много неща, за да стигна до последната капка продукт. Обичам да взимам всичко от един продукт, когато той си струва. Но някои просто не си струват дори да ги използвам до край, камо ли да ги режа и т.н.

Та, ето няколко неща, които съм пробвала този месец.

DianaoffDuty използва affiliate links и някои от нещата може да са изпратени като PR. Това не променя мнението ми за тях. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

Alverde Aqua 24H Hyaluron Hydro cremegel

Това директно го изхвърлих след като няколко пъти се пробвах да го накарам да работи. Просто не хидратира толкова, колкото твърди. Ако нанеса един лек слой – не е достатъчно за кожата ми. Ако нанеса още един лек слой отгоре – започва да се бели и събира и да става на кир. Ако използвам много продукт наведнъж пък лепне. Няма печеливш ход като цяло.

vichy aqualia thermal review

Vichy Aqualia Thermal Rehydrating cream Light

Взех си този комплект тестери на серията Aqualia Thermal на Vichy. Съдържаше мости на Mineral 89 дневен бустер, леката верия на рехидратиращия крем Aqualia Thermal и мостра на фон дьо тена Dermablend fluid. Пробвала съм рехидратиращия крем и преди и ми хареса тогава, хареса ми и сега. Лек е, но върши добра работа, а и стои добре под грим.

Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation

Средна покривност, издържа цял ден и има естествен, полуматов финиш. Не бих го препоръчала за суха кожа, но би бил добре на всички останали типове кожа, според мен. Не се разделя върху кожата ми и нямах проблеми с оксидация на цвета. 

Vichy Slow Age Daily fluid Moisturiser

Имах тестер и от това. Има лек цвят, който не се показва върху кожата. Не мога да кажа дали забавя стареенето, защото го ползвах твърде кратко, а и кожата ми все още не показва кой знае какви признаци на стареене. Но не ми хареса особено като овлажняващ продукт. Би бил най-добре с някой друг продукт с антиоксиданти в него, тъй като количеството антиоксиданти в този изобщо не съответсват на това, което марката казва за продукта. А като овлажняващ продукт, сякаш кожата ми се нуждае от малко повече, колкото и да го наслоявам. Беше прекалено лек просто за моята кожа, но може би би бил добре за по-мазна кожа.

Glow recipe Blueberry Bounce Gentle Cleanser

Взех си тази малка опаковка от Glow Recipe’s Blueberry Bounce gentle cleanser от Cult beauty преди 2 месеца някъде, така че издържа дълго време. Имайте предвид, че имам няколко различни почистващи продукти, в зависимост от нуждите на кожата ми, така че не съм го използвала всеки ден. Би свършил много по-бързо при някой, който използва само него, защото се нуждаете от поне 2 помпички за добро почистване. Добър базов почистващ продукт – премахва последните следи от грим, не изсушава кожата, но не е нещо уау, както е например Superfood facial cleanser на Elemis завинаги любим

glow recipe blueberry bounce gentle cleanser review

Vichy Mineral 89 daily booster

Може би любимият ми празен продукт този месец.Още откакто излезе исках да го пробвам и най-накрая го направих. Сякаш инжектира кожата с вода, което е много добре за моята дехидратирана кожа. Прави я да изглежда по-жива и подпомага действието на овлажнителя.

Mixa Hyalurogel 48H Intensive Hydration

Бих нарекла този продукт dupe на дневния бустер. Единствената разлика между двата би бил, че този на Vichy е с много по-лека и водниста текстура. И двата имат подобно действие. Единствено забелязах, че този на Mixa има и спирт сред съставките, така че получава палец надолу.

vichy mineral 89 booster reviw
mixa hyalurogel serum

черен молив за очи на LA girl

Изобщо не ми хареса. Прекалено твърд that’s what she said и просто недостатъчно пигментиран. Сега си купих този на марката на Sephora и ми харесва много повече.

pixi rose flash balm review

Pixi Rose Flash Balm

Пробвах да ползвам този Rose Flash Balm няколко пъти, по няколко начина. Пробвах го като маска, като бустер, като всичко. Не направи нищо за моята кожа. Не усещах кожата си нито по-добре, нито по-зле. Просто беше ненужна стъпка за мен и откакто не го използвам няма разлика в кожата ми, което ми потвърждава, че не е правил нищо. 

Pixi Rose cream cleanser

Pixi Rose Cream Cleanser е един от двата продукта, които харесвам от линията в роза на Pixi. Този е другият и можете да прочетете ревюто ми тук. Отне ми доста време да го приключа и още не съм съвсем готова с него (отново казвам, че ползвам няколко различни почистващи, така че не е учудващо че ми издържа над половин година). Чудесен кремообразен почистващ продукт, който почиства и освен това не просто не изсушава кожата, а дори я овлажнява. Супер почистващ продукт за сутринта и особено зимата, според мен.

А ВИЕ КОИ ПРОДУКТИ ПРОБВАХТЕ НАПОСЛЕДЪК?

Want to share?

Leave a Reply

Close Menu