Diana off Duty

как преборвам сухата кожа през зимата с натурални съставки

Зима е. Навън вече е студено и снежно, слагам си дори и потник под блузите мамо, гордей се, държа си ръкавиците в чантата с които мога да си използвам телефона, разбира се, и кожата ми е суха и изпръхнала от студа навън и климатиците вътре. Marvelous.

Abogea professional line

Зимата най-голям проблем са ми сухите ръце. Мия ги често, а това ги изсушава много. Държа по една опаковка от 200мл от този лосион на Abogea създаден от единствения човек, на когото разрешавам да ми прави ноктите – маникюристката ми, която ме търпи вече 2 години – Бойка Маркова на масата вкъщи, както и на бюрото в офиса. Мирише невероятно, попива страшно бързо и подхранва, благодарение на натуралните съставки в него. Може да се използва и за тяло, но много го харесвам като крем за ръце, затова го ползвам главно за тях мажа си и краката вечер след баня и обувам дебели чорапи отгоре.

DianaoffDuty използва affiliate links и някои от нещата може да са изпратени като PR. Това не променя мнението ми за тях. 

Тази статия не е спонсорирана. Прочетете disclaimer за повече информация.

Abogea professional line

Едно от най-любимите ми неща е натуралния балсам за суха кожа. Продуктът е страхотен за зимния сезон, защото е обогатен с бадемово, какаово и кокосово масла, както и масло от макадамия. Аз използам този с етерично масло от лавандула, но също има и с менталимонрозово масло и какаово масло. Подходящи са за ползване върху всякаква по-загрубяла кожа (колене, лакти, кожички) и бързо, но ефективно я омекотява.

А кои са вашите любими натурални продукти?

Want to share?

This Post Has 2 Comments

  1. Oh thank you for the recommendations girl!

    x Lisa | lisaautumn.com

    1. Thanks for commenting, Lisa! x

Leave a Reply

Close Menu