Diana off Duty

Brave New Care x Ivana Alexandrova: I love my body скраб за тяло

brave new care x ivana alexandrova

Brave New Care x Ivana Alexandrova: I love my body скраб за тяло

Харесвам новости на пазара и особено, когато са смислени колаборации. И това лято Ивана и brave New Hair ни изненадаха приятно с колаборация, като моето мнение е, че и този път успяха да направят нещо ново и интересно за българския пазар. 

По-долу ще откриере мнението ми за най-новия продукт – скраб за тяло I love my body, както и за миналогодишния блестящ лосион Summer Dream. 

brave new hair ексфолиращ скраб за тяло мнение
brave new hair x ivana alexandrova

Започвам с това, че не съм фен козметиката ми да миирише ‘на храна’, както аз му казвам. Но не съм и против това (очевидно). Скрбът мирише на маслени бисквити, но за мое щастие – ароматът не се натрапва върху кожата. Не пречи и на парфюмите, които слагам отгоре, което винаги е плюс. 

На захарна основа е, така че ако сте използвали такъв тип ексфолианти, текстурата няма да ви е непозната – леко по-груб е за мен, но пък не дере кожата. Хубавото е, че захарта се разтапя много бързо докато масажирате кожата, а кожата остава гладка.

Продуктът се отличава с 2 неща от всичко друго на пазара – първото е, че подхранва кожата и нямате нужда от лосион за тяло отгоре. Което за мен е много добре в летните жеги. Това, че има масла в състава обаче не означава, че оставя кожата мазна – просто силно подхранена. Чудесен е и преди бръснене на краката, защото няма нужда от пяна за бръснене след като отмиете останалите захарни частици хих

Другото е, че се води разкрасяващ – има златисти частити в него, които остават като нежен воал върху кожата след като излезете от банята. Изключително леки и нежни, кожата е мека, гладка и лъскава като коприна. За съжаление не мога да хвана нежния блясък на снимка, но е просто прекрасен на живо.

Страхотен продукт, който определено ще си взема пак. Не мисля, че има равен на пазара, с което Ивана и Brave New Hair са се правили блестящо. 

Тази статия не е спонсорирана. За повече информация за спонсорираното съдържание и продуктите в блога – отидете в секция ‘за мен и блога‘.

brave new care x ivana alexandrova мнение
ivana alexandrova i love my body мнение

Summer dream го използвам още от миналата година, когато излезе. Тук писах повече за него. Но накратко – чудесен продукт за бърза хидратация и разкрасяване на кожата. 

С аромат на карамел и кокос, отново се задържа върху кожата, без да е натрапчив. Отново супер фини блестящи частици. Не е достатъчен сам по себе си като хидратация, но заедно с ексфолианта са прекрасна комбинация. 

Води се подходящ и за коса – аз не видях разлика, затова и бързо спрях да го използвам така. За тяло обаче е страхотен, ако харесвате нежен блясък. 

За мен опаковката не е най-подходящата и я преместих в бутилка със спрей. Отмива се много лесно – само с вода (и от кожата, и ако напръскате дрехите си – тествано е). Не препоръчвам да ходите с него на море/басейн, защото ще се отмие и ще оставите блясъкът във водата. 

Два чудесни продукта за лято или зима. Ивана и Brave New hair са се справили повече от добре. Според мен определено си заслужават да се пробват, а ако вземете комплекта, дори ще спестите леко.

Leave a Reply

Close Menu