Diana off Duty

Balea Handmousse Desert Sun and Handcreme Ol-Komplex Silk & Soft

Balea Handmousse Desert sun

Balea Handmousse Desert Sun and Handcreme Ol-Komplex Silk & Soft

Най-накрая нова публикация. Юхуу. Имам 99 drafts. 99! Това е 1 по-малко от 100. И всички или се нуждаят от снимки, или не им е сега времето. Или просто съм започнала да пиша за нещо и съм спряла с идеята да продължа в друг момент, който така и не е дошъл. Мързелива му работа.

Anyway. Днес ще ви поговоря за два крема за ръце от DM. По-точно мус за ръце (каквото и да значи това) и крем за ръце. 

BALEA HANDMOUSSE DESERT SUN

Balea Handmousse Desert sun

Взех си го с идеята да стои на бюрото в офиса. Обсебена съм от това да си мажа ръцете с крем след всяко докосване до вода, което е леко досадно за абсолютно всички покрай мен, но поне ръцете ми никога не са сухи.

Мирише на… цветя на село, примесени с много познат на обонянието ми крем от време оно. Нелоша миризма, но съм свикнала на по-силно ароматизирани кремове и сега ми отнема време да свикна на това.

Като крем не е лош, хидратира добре, попива бързо, което ми е важно, когато съм на работа. Най мразя да трябва да чакам да ми изсъхне крема за ръце преди да си докосна клавиатурата или мишката. Текстурата определено не е като крем или лосион, много по-лека е.

Давам му 7/10 заради цялостното му представяне, като взимам и под внимание това, че беше под 3лв, а количеството е голямо. За крем за ръце, който да ми стои на бюрото в офиса (тоест, за който не ми пука достатъчно), е идеален.

BALEA HANDCREME MIT OL-KOMPLEX

Като крем… не е нищо особено. Отнема му няколко секунди време да изсъхне, но е много кратко. Това, което ме побърква, е миризмата. Мирише на гранясало олио, а не е развалено (спрямо срока на годност).

Разбирам, че е комплекс от масла, хидратира много добре, супер е, но просто тази миризма… не мога да я трая. Отново беше под 3лв, но не си заслужава изобщо и никога не бих го купила отново. Дори не съм сигурна дали ще го изразходвам или ще го зарежа някъде, за когато нямам абсолютно нищо друго (примерно на село). 3/10. Бих пробвала другият вид, който е с роза, може би ще мирише приятно, защото като крем наистина ми допада.

Balea Handcreme silk & soft

Пробвали ли сте някой от тези продукти?
кой ви е любимият крем за ръце?

Want to share?

Leave a Reply

Close Menu