Diana off Duty

Здравейте, аз съм Даяна. Да, като принцеса Даяна. Пише ‘Diana’ главно защото така се пише правилно. Тук споделям мислите и мнението си за различни неща – от козметика и модни тенденции, до проблеми с психическото здраве.

Когато четете статиите ми за различни продукти, имайте предвид, че имам комбинирана, много светла кожа с неутрален подтон. Харесвам ‘лъскав’ ефект и не мога да трая нищо матово, затова и матиращите продукти са “no bueno” за мен.

Косата ми е нормална – не се омазнява бързо, но я боядисвам от много години, така че има нужда от TLC, за да изглежда и да се усеща здрава.

Ако искате да си поговорим, може да ми пишете на contact@dianaoffduty.com или да ми пишете съобщение в Instagram

даяна оф дюти

DISCLAIMER

ПРОДУКТИТЕ В DIANA OFF DUTY

Всички споменати продукти са закупени с мои средства, освен ако не пише изрично, че са PR. Винаги давам пълно и честно мнение, без значение дали продуктите са ми изпратени от марката, или съм ги закупила сама. Като PR приемам единствено продукти, които биха се вписали в стила на блога ми или бих си купила и без това.

СЪДЪРЖАНИЕ + СНИМКИ

Всичко е писано от мен, освен ако не пише изрично, че не е (пример: статии от гости). Ако ми е платено за пост, ще бъде маркирано със “Спонсорирано съдържание” или ще пише, че е в колаборация с дадената компания. Всички мнения са изцяло мои и винаги съм напълно честна в тях. Ако даден продукт не ми е свършил работа, със сигурност ще ви кажа.

Всички снимки са мои, снимани от мен (освен ако не е изрично упоменато, че не са. В такъв случай ще слагам линк към фотографа или мястото, където съм намерила снимката). Може да споделяте снимките ми във вашия блог или сайт, стига да има кредит обратно към блога ми и/или социалните ми мрежи.

AFFILIATE ADS + LINKS

Използвам ShopStyle и Amazon Affiliate, за да генерирам допълнителни средства за поддръжката на блога. Не е лесно. Оцвенявам всеки клик/покупка 🙂 

Close Menu